WELKOM!

Welkom op mjn blog!
Deze zal vooral over naaien gaan en dan vooral voor kinderen met misschien hier en daar een andere creatieve uitspatting. Ik krijg regelmatig vragen hoe ik iets maak en hoop dat hier een beetje uit te leggen zover dat kan... Ik heb een dochter van 7 en een zoontje van net 2, dus de maten zullen veelal vanaf 134 voor meiden zijn en vanaf 92 voor de jongens, neemt niet weg dat je evengoed wel wat aan de uitleg kunt hebben... Veel lees en naaiplezier!

zondag 28 december 2014

een loeifijn dekbedje!

Gezien de liefde voor koeien een loeifijn dekbedje voor xoonlief! Bijna helemaal in elkaar gezet met de lockmachine, dus ook lekker snel klaar! De onderkant kun je dichtmaken met behulp van colorsnaps, een soort van plastic drukknoopjes die je in allerlei leuke kleurtjes kunt krijgen. Zoonlief zelf vind hem helemaal geweldig!


In principe heel makkelijk te maken. De afmeting van het dekbedje genomen met wat naadwijdte extra, en onderin natuurlijk wat extra naadwijdte voor de zoom. De beide lange kanten en de bovenkant vastgenaaid /gelockt, onderin de zoom verstevigd met vlieseline, deze erin genaaid en daarna de colorsnaps erin en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten